Over ons

Wie is Airportpartners?

AirportPartners werkt primair voor de Luchthaven Schiphol en gelieerde partijen met een ‘airside’ wagenpark. Voor de continuïteit van alle processen op de luchthaven is de inzetbaarheid van het wagenpark van essentieel belang. De voertuigen hebben vaak een specialistisch karakter (crashtenders, sneeuw- en gladheidsbestrijding, platformvoertuigen, e.d.) en vragen hoogwaardige- en sectorspecifieke expertise.

NEEM CONTACT OP

Hoe werken wij?

AirportPartners is verantwoordelijk voor de inzetbaarheid van het wagenpark en focust zich zodoende op het minimaliseren van downtime. Wij werken daarom vanuit een ‘one stop shop’ principe: onze ervaren technici zijn gespecialiseerd in zowel het chassis-, de opbouw- , als alle communicatiemiddelen en voertuigspecifieke aanpassingen.

Onze kracht ligt in merkonafhankelijk en multidisciplinair sleutelen. Zo kunnen onderhoud, complete revisies en keuringen allemaal onder één dak worden verzorgd.

Tevens hebben we alle competenties in huis voor integraal fleetmanagement. Samen met ons zusterbedrijf Orion Fleet Management bieden wij integraal management van bedrijfskritische wagenparken.  Middels een krachtig online platform ‘OrionGrip’ heeft u altijd de meest actuele informatie heeft over de kosten en inzetbaarheid van uw wagenpark.

CO2-neutraal

Bij Orion zijn we druk bezig met het beperken van onze ecologische voetafdruk. Een van de zaken is het reduceren van onze CO2-uitstoot.
Voor de uitstoot die resteert, hebben we ook een oplossing. We zijn trots om te melden dat we partner zijn van Trees for All en dat onze CO2-uitstoot wordt gecompenseerd.

Wij compenseren via het project in Bolivia, waar Trees for All is sinds 2008 actief is. Daar worden boeren geholpen over te stappen op duurzame boslandbouw (agroforestry). Dit is een alternatief voor traditionele landbouw en veeteelt waarbij veel bos verloren gaat.

De boeren krijgen ondersteuning om inheemse bomen te planten, in combinatie met koffie, cacao en andere gewassen. Zo worden gedegradeerde gronden hersteld en wordt ervoor gezorgd dat het land weer vruchtbaar wordt. Hierdoor kunnen mensen in het gebied blijven wonen en keren allerlei plant- en diersoorten terug. Bovendien zorgt de boslandbouw voor betere inkomsten voor de boeren. Zo draagt dit project bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit én betere leefomstandigheden!

Algemene voorwaarden

Onze leveringen en werkzaamheden geschieden met in achtneming van onze algemene voorwaarden.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Voor wie werken wij?

Wij werken voor Nederlandse luchthavens, waaronder ook onze nationale trots Schiphol.

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van onze diensten?

NEEM CONTACT OP