Casussen

Casussen

AirportPartners richt zich 100% op Schiphol. AirportPartners is een onderdeel van Orion Complex Fleets. Hieronder worden enkele voorbeelden getoond van aansprekende partnerships tussen Orion en bedrijven met complexe wagenparken.

Neem contact op

Schiphol

Koninklijke Luchthaven Schiphol of Amsterdam Airport Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een belangrijke luchthaven in Europa.

Keolis Nederland (IJssel-Vecht)

Voor de concessie IJssel-Vecht zijn wij verantwoordelijk voor het onderhoud van de busvloot, waaronder 246 elektrische bussen. Daarmee verzorgen wij bij BusPartners Zwolle het onderhoud voor de grootste elektrische busvloot van Europa.
Tevens hebben we een rol gespeeld in het afleverklaar maken van 129 elektrische bussen met onze tijdelijke ‘pop-up-werkplaats’ in Hengelo.

Keolis Nederland

Keolis Nederland, voormalig Syntus, is onderdeel van de Franse Keolis group. In o.a. Frankrijk, Groot-Brittannië, België, Duitsland en Nederland organiseert Keolis per spoor en weg openbaar vervoer.

Syntus

Voor Syntus (Keolis Nederland) hebben wij ruim 100 nieuwe bussen afleverklaar gemaakt in zes weken. Dit hebben we gedaan in onze tijdelijke “pop-up-werkplaats” in Hoogeveen.

Gemeente Utrecht

Vanuit de samenwerking tussen Gemeente Utrecht en WastePartners, waarbij social return en verduurzaming ook een prominente rol spelen, zorgen wij voor de optimale beschikbaarheid van het wagenpark tegen financieel zo gunstig mogelijke condities. Hierbij maken wij gebruik van het door onszelf ontwikkelde platform OrionGrip.
Op de locatie van de Gemeente Utrecht verzorgen wij alle zaken rondom reparatie (inclusief schadeherstel) en onderhoud aan het materieel en werken we samen met meerdere specialisten uit de regio.

Remondis

De Remondis groep is sinds de oprichting in 1934 uitgegroeid tot een van de grootste dienstverleners ter wereld op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. Het van oorsprong Duitse bedrijf is in Nederland actief onder de noemer Remondis Nederland.

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van onze diensten?

NEEM CONTACT OP