Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie

AirportPartners sleutelt integraal (chassis en opbouw) en merkonafhankelijk aan alle typen voertuigen. Tot onze specialismes behoren: crashtenders, sneeuw- en gladheidsbestrijding, strooiers, hoogwaardig gemodificeerde voertuigen, et cetera.

NEEM CONTACT OP

Onderhoud en reparatie

Alle werkzaamheden – van een kleine reparatie en een onderhoudsbeurt tot remmenservice of meer omvangrijke projecten – worden op vakkundige en efficiënte wijze uitgevoerd door competente AirportPartners-technici. Voor het lokaliseren van storingen wordt gebruikgemaakt van de modernste diagnosesystemen.

Onze technici zijn fabriek-erkende deskundigen. Door de producttrainingen van de fabrikanten te volgen, heeft AirportPartners altijd de juiste kennis in huis voor elk merk voertuig.

Constructiewerk

Materieel- en voertuigaanpassingen (op klantwens) zijn daily business voor AirportPartners. Of het nu om een eenmalige aanpassing gaat of seriematige modificaties, onze technici brengen het tot een goed einde.

Keuringen

Naast de wettelijk verplichte APK en Tachograafkeuring, voeren wij ook veiligheidsinspecties van materieel uit.

Schadeherstel

Naast routinematig onderhoud verzorgen wij ook schadeherstel voor uw wagenpark in samenwerking met onze partners.

Revisies

Als  equipment aan de volgende levensfase toe is – van meetequipment tot sneeuwvloot of ondersteunend materieel – maken wij in overleg met u een plan, brengen de financiële consequenties in kaart en voeren de revisie onder eigen regie uit.

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een van onze diensten?

NEEM CONTACT OP